Palvelut

Tuemme yrityksen kasvua kaikissa vaiheissa

Autamme asiakkaitamme kehittämään ja käyttöönottamaan prosesseja, jotka yhdessä teknologioiden ja suunniteltujen toimintamallien kanssa maksimoivat arvontuoton. Digitaaliset tuotteemme mahdollistavat toimitusketjujen korkealaatuiset prosessit, ja siten liiketoiminnan suorituskyvyn parantumisen.

Hallitsemalla logistiikan tieto-, materiaali- ja rahavirtoja luodaan standardoituja työjonoja. Ohjaamalla projektiteollisuuden prosesseja materiaalivirtojen kautta, ohjataan yritys parempiin ja suunnitellumpiin toimintatapoihin.

CALS yhdistää urakoitsijat, alihankkijat ja toimittajat

Apuna kehitys- ja tuotantotyössä käytämme itse kehittämäämme CALS:ia, selainpohjaista tilaus-toimitusketjun ja materiaalienhallintajärjestelmää, joka yhdistää urakoitsijat, alihankkijat ja toimittajat. Lue lisää Calsista täältä.

Me Carinafourissa työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääkseen parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Mittakaavasta riippumatta olemme valmiita tukemaan matkaa seuraavaan vaiheeseen!

Sopimusvalmistus­palvelut

Carinafour toimittaa laaja-alaisesti esivalmistus- ja materiaalienhallintapalveluita projekti- ja tuoteteollisuuteen.

Carinafourin toimintamalli perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja verkostotoimijoiden kanssa. Tavoitteena on jatkuva tuottavuuden, laadun ja palvelutason parantaminen edistyneiden ohjaamismenetelmien ja digitalisuuden mahdollistamana.

 

Palveluportfolioon kuuluu

  • Tuotannon esivalmistus
  • Projektityömaita ja tehtaita palveleva logistiikka
  • Toimitusketjujen operointi

Kehittämispalvelut

C4 Consulting Services tukee yrityksen kasvua ja parantaa suorituskykyä. Merkittäviin parannuksiin tähtäävät projektit edellyttävät monitasoisia muutoksia liiketoimintamalleissa, rakenteissa, prosesseissa, järjestelmissä ja osaamisessa.Meiltä löytyy kokeneita liiketoiminnan, palvelumuotoilun ja strategisen suunnittelun, digitaalisen tilaus-toimitusketjun, logistiikka- ja tuotantoprosessien sekä muutoksenhallinnan ja projektijohtamisen erikoisosaajia. Haluamme työskennellä asiakkaan kanssa koko ketterän kehittämisprojektin ajan ja varmistaa, että ratkaisut otetaan käyttöön.

Kehittämispalvelutuotteitamme ovat

  • Kohdistettu kehittämisen aloitus vastaamaan todellista asiakastarvetta
  • Strateginen kehittämissuunnitelma ja kehittämisen projektointi
  • Uusien palveluiden muotoilu
  • Data ja analytiikka
  • Työntutkimus
  • Muutoksen johtaminen
  • Osaamisen arvontuotto