uudisrakentaminen lean konsultti

10.12.2019

Carinafour kumppanoituu Fira Modulesin kanssa

Carinafour on solminut sopimusyhteistyösopimuksen Fira-konserniin kuuluvan Fira Modulesin kanssa. Carinafour vastaa jatkossa Fira Modulesin kehittämän Bathroom 2.0-nimisen massaräätälöitävän kylpyhuonetuoteperheen sopimusvalmistuksesta, sekä tuotantojärjestelmän ja toimitusketjun kehittämisestä.

Carinafour on suunnitellut tuotteen toimitusketjun ja tuotantojärjestelmän tiiviissä yhteistyössä Fira Modulesin kanssa. Tuotantojärjestelmä ja toimitusketjunhallinta perustuvat Carinafourin omaan digitaaliseen alustaan, jolla ohjataan tuotantoa ja koko toimitusketjua imuperusteisesti, sekä mahdollistetaan tehokas kehittämisprosessi. Digitaalisen alustan ja siihen liittyvän liiketoimintamallin kehittämiseen on osallistunut useita Varsinais-Suomalaisia huippuosaamisyrityksiä, ja kehitystä tukevaan tutkimukseen on osallistunut muun muassa Turun Kauppakorkeakoulu.

Carinafour on vuonna 2012 perustettu modernien tuotanto- ja toimitusketjujärjestelmien kehittämiseen ja operointiin keskittyvä asiantuntijayritys. C4:llä on vuosien laaja kokemus projektiteollisuuden prosessien ja tuotantojärjestelmien kehittämisestä.

Yhteistyö Fira Modulesin kanssa tähtää yhteiseen merkittävän kokoiseen kansainväliseen markkinaan. Sopimusvalmistus ja sitä tukeva toimittajaverkosto työllistää laaja-alaisesti suomalaisia teollisuustoimijoita. Digitaalisen alustan tuotekehitys ja ylläpidon työllistämisvaikutus kohdistuu pääosin Varsinais-Suomalaisiin tekijöihin.

”Kun näimme Fira Modulesin tuotekehityksen tulokset, olimme vakuuttuneita. On hienoa päästä tuomaan oma valmistamisen huippuosaamisemme myös modulaarisen rakentamisen avuksi. Uskomme, että tästä tulee jotain todella suurta”, sanoo Carinafourin President Ari Viitanen.

Lisätietoja:

Ari Viitanen, President, Carinafour, p.+358 40 8272 769

Ville Wikström, Liiketoimintajohtaja, Fira Modules, p. +358 40 566 3033

Fira Modulesin virallisen tiedotteen voit lukea täältä.

Uusimmat blogikirjoitukset

CX & EX Nordics

CX & EX Nordics

Carinafourin Head of People Operations Maarit Lappalainen oli puhumassa CX & EX (Customer Experience &...