tuottavuus asiakasarvop carinafour

03.06.2020

Carinafour mukana suomalaisen suojaintuotannon käynnistämisessä

Globaalin toimitusketjun osaamista löytyy yllättävistä paikoista. Carinafour on osallistunut suomalaisen suojaintuotannon käynnistämiseen pika-aikataululla. Pieni ja ketterä asiantuntijayritys kutsuttiin kansallisiin talkoisiin, kun koronatilanne vaatii yhteiskunnalta nopeita ja tehokkaita liikkeitä.

Carinafourin toimitusketjuasiantuntijat hyödynsivät suojaintuotannon ylös ajamiseksi omaa globaalia verkostoaan ja olivat mukana auttamassa osana merkittävää koneistoa. Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) totesi keskiviikon 27.5.2020 tiedotustilaisuudessa, että työ- ja elinkeinoministeriö on valmistellut suomalaisen suojaintuotannon käynnistämistä kaksi kuukautta9

”Pyyntö osallistua kansallisiin talkoisiin tuli työ- ja elinkeinoministeriöstä pääsiäispäivänä, ja muutaman tunnin jälkeen tästä soitosta aloitettiin työt”, sanoo Ari Viitanen Carinafourilta. Viitanen jatkaa: ”Ikävästä koronaepidemiasta huolimatta on ollut hienoa nähdä, miten suomalainen yhteiskunta ja yritykset toimivat, kun tilanne sitä vaatii. C4:n globaalin toimitusketjun osaaminen oli tunnistettu, ja kun kutsu kävi, lähdettiin nopeasti mukaan tuomaan oma osamme tähän projektiin. Suojaintuotantoprojektista tuli osa C4:n tarinaa, jota voi myöhemmin muistella ylpeydellä.”

Lisätietoja:

Ari Viitanen, President, Carinafour, p.+358 40 8272 769

Uusimmat blogikirjoitukset

CX & EX Nordics

CX & EX Nordics

Carinafourin Head of People Operations Maarit Lappalainen oli puhumassa CX & EX (Customer Experience &...